cholovik-vtrativ-svidomist-za-kermom-i-potrapiv-u-dtp

Чоловік втратив свідомість за кермом і потрапив у ДТП

 • 8426 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 22 січня. УНН. У Львові 48-річний чоловік втратив свідомість, перебуваючи за кермом автомобіля, та вчинив ДТП. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції у Львівській області, передає УНН.

"Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні близько 14:00. Як попередньо встановили поліцейські, 48-річному львів’янину, який керував автомобілем "Сітроен Берлінго", раптово стало погано, він втратив свідомість та в’їхав у припаркований "Опель Кадет". Водій помер до приїзду медиків, призначено експертизу для встановлення причини його смерті. В автомобілі перебував 14-річний син водія, внаслідок ДТП він не постраждав", - йдеться в повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом. Санкція статті передбачає покарання - від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого. Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, у Києві у результаті зіткнення двох автомобілів загинуло троє осіб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП