cholovik-u-kiyevi-proliz-u-vikno-chuzhoyi-kvartiri-i-vzyav-u-zaruchniki-zhinku

Чоловік у Києві проліз у вікно чужої квартири і взяв у заручники жінку

 • 24748 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. У ніч на понеділок у Києві чоловік проник до квартири та взяв у заручники власницю помешкання, почавши погрожувати їй ножем. Завдяки перемовинам бійцями КОРДу чоловіка було затримано. За скоєне йому загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це УНН повідомили у відділі комунікації поліції столиці.

Деталі

Інцидент стався вчора близько 23:00 на вулиці Лісківскькій, що у Деснянському районі, у квартирі на дев’ятому поверсі. На місце прибули наряди патрульної поліції, слідчо-оперативні групи, а також спецпризначенці КОРДу.

"Попередньо правоохоронці встановили, що чоловік розбив вікно у квартирі та проник всередину. Виявивши у помешканні жінку, схопив зі столу ніж та почав їй погрожувати. Потерпіла встигла зателефонувати подрузі, яка викликала поліцію", - повідомили у поліції.

Бійці КОРДу провели перемовини зі зловмисником - він відчинив двері та відпустив жінку. З потерпілою працювали психологи та оглянули медики, а 68-річного киянина правоохоронці затримали.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Поліцейські готують фігуранту повідомлення про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Додамо

Торік групі столичних поліцейських повідомили про підозру через незаконне утримування чоловіка та вимагання відкупу у 10 тисяч доларів.

Українські Національні Новини

Київ