chergoviy-feyk-rosiyi-derzhprikordonsluzhba-sprostuvala-rosiyski-povidomlennya-pro-diversantiv-z-ukrayini

"Черговий фейк Росії": Держприкордонслужба спростувала російські повідомлення про "диверсантів" з України

 • 101249 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Держприкордонслужба України повідомила про черговий фейк і дезінформацію Росії про диверсійно-розвідувальну групу з України, пише УНН.

Цитата:

"Заява силових структур Росії про диверсійно-розвідувальну групу, яка начебто порушила кордон з України, черговий фейк. Державна прикордонна служба заявляє, жодних порушень державного кордону на напрямку російського населеного пункту Митякінська в Ростовській області з боку підконтрольної українській владі території не відбувалося", - вказали у ДПСУ.

Держприкордонслужба зазначила також, що прикордонники України не отримували жодного інформування чи заяви від російської сторони про будь-яку нестандартну ситуацію, яка могла статися на кордоні, до того ж, що пов’язана з застосуванням зброї.

"Такі повідомлення є ніщо інше як провокація. Підтверджень такій заяві російська сторона також не наводить", - додали у ДПСУ.

Раніше

ЗМІ РФ заявили про знищення нібито п'ятьох українських диверсантів та про два БТР.

Очільник МЗС Ураїни Дмитро Кулеба спростував це: "Категорично спростовую дезінформацію РФ. Україна: не нападала на Донецьк, Луганськ; не надсилала диверсантів чи БТРи через кордон; не обстрілювала територію РФ чи КПП на кордоні; не вчиняла диверсії; не планує подібних дій. Вимагаю від РФ негайно зупинити фабрику фейків".

Українські Національні Новини

Політика