cherez-melitopol-schodnya-prokhodit-3-4-koloni-rosiyskoyi-tekhniki-u-bik-khersonu-ta-krimu

Через Мелітополь щодня проходить 3-4 колони російської техніки у бік Херсону та Криму

 • 244302 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. З Донбасу через Мелітополь щодня проходить 3-4 колони російської військової техніки у бік Херсона та окупованого Криму. Вчора була помічена специфічна техніка - «Бук-М2». Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Вже четвертий день ми спостерігаємо через територію міста Мелітополя транзитом проходячу військову техніку, причому це 3-4 колони щодня. Сьогодні вночі була чергова колона. Вони йдуть як по центру Мелітополя, так і по околицях міста. В кожній колоні від 20 до 30 одиниць техніки. Це різного роду озброєння, від танків, які проходять через Мелітополь до бойових машин десанту, бойових машин піхоти, які проходять через наше місто» - розповів Федоров.

Деталі

За його словами, також йде просто броньоване озброєння та піхотні війська.

«Вчора було помічено на території Мелітополя специфічну техніку «Бук-М2», який є останньою модифікацією цього озброєння й воно також йде все в бік Херсону та Криму. Ми чітко розуміємо, що перекидання цієї технік пов'язане з тим, що ЗСУ чітко націлені на деокупацію Херсону й тому ворожі війська сьогодні стягуються саме туди. Йдуть вони з боку Донбасу, Маріуполя, Бердянська», - сказав Федоров.

Доповнення

Раніше Федоров повідомляв, що через Мелітополь у бік Криму та Херсона пересувається більше ворожої техніки.

Українські Національні Новини

Суспільство