byuro-ekonomichnoyi-bezpeki-znayshlo-pidstavi-dlya-nakladennya-sanktsiy-na-prorosiyskogo-bukmekera-1xbet

Бюро економічної безпеки знайшло підстави для накладення санкцій на проросійського букмекера 1xBet

 • 400777 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. У ході досудового розслідування Бюро економічної безпеки знайшло підстави для внесення на розгляд Уряду пропозиції щодо накладення санкцій на букмекерську контору “Твоя Беттінгова Компанія”, яка працює в Україні під брендом 1xBet. Про це у відповідь на запит УНН повідомив директор БЕБ Вадим Мельник.

Цитата

“Під час досудового розслідування у межах повноважень БЕБ встановлено низку відомостей, які можливо використати у якості обґрунтування наявності підстав та можливості внесення в установленому порядку на розгляд Уряду пропозиції щодо застосування спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) до ТОВ “Твоя Беттінгова Компанія”, - повідомив директор БЕБ Вадим Мельник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі подробиці стосовно суду щодо ліцензій букмекерської контори 1xBet

Він підкреслив, що всі відомості вже направлені на розгляд Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей для подальшого ініціювання процесу накладення санкцій.

Нагадаємо

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей на початку вересня позбавила ліцензій букмекерську контору 1xBet для роботи в Україні через "російський слід", однак підстав для накладення санкцій на компанію у Комісії раніше знайти не могли.

Тим часом власники “Твоя беттінгова компанія” намагаються оскаржити рішення щодо анулювання своєї ліцензії. Крапку у цьому питанні має поставити суд.

Українські Національні Новини

Політика