bureviy-na-khersonschini-zbitki-na-3-mln-grn-i-odna-postrazhdala-lyudina

Буревій на Херсонщині: збитки на 3 млн грн і одна постраждала людина

 • 16144 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Внаслідок негоди, яка пройшла Херсонщиною на вихідних, завдано збитків на близько 3 млн грн, також постраждала одна людина, вона у лікарні зі струсом мозку. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Херсонської ОДА.

"У Великоолександрівському районі на вихідних сталася негода, що завдала значних збитків. Пошкоджено дах місцевої школи, газо- та електропостачання, повалено дерева", - повідомили в ОДА.

Наразі в основній частині населених пунктів, як вказано, відновлено енергопостачання, тривають роботи з розчищення території від повалених дерев, визначається розмір збитків. "За попередніми даними – це близько 3 млн грн", - сказано у повідомленні.

"1 особа постраждала, у неї струс мозку, зараз знаходиться у районній лікарні, стан стабільний", - додали в ОДА.

Також утворено штаб з ліквідації наслідків негоди, його очолив заступник голови Херсонської ОДА Вадим Чабан. "За результатами роботи, ми визначимо кроки, яких необхідно вжити для того, щоб кожна особа, що зазнала збитків – отримала необхідну допомогу", - зазначили в ОДА з посиланням на слова голови облдержадміністрації Юрія Гусєва.

Зазначається, що першочерговим завданням є відновлення покрівлі школи, "адже на цьому тижні очікується погіршення погодних умов".

Нагадаємо, буревій та сильна гроза на Херсонщині пошкодили дахи будинків. Без газопосточання залишилися понад 700 абонентів.

Українські Національні Новини

Суспільство