bukmekerska-kontora-1xbet-proponuye-priymati-stavki-vid-ukrayinskikh-gravtsiv-u-rublyakh

Букмекерська контора 1xBet пропонує приймати ставки від українських гравців у рублях

 • 228093 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. Букмекерська контора 1xBet, якій вже анулювали ліцензію, але досі не включили до санкційного списку, фактично продовжує працювати в Україні та досі пропонує своїм українським гравцям ставити ставки у рублях та забирати в цій валюті свої виграші, повідомляє УНН.

Деталі

Згідно документу-оферти, який розміщений на сайті букмекерської контори, 1xBet пропонує українським гравцям ставити мінімальні ставки у валюті країни агресора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Федоров може заблокувати 1xBet за добу": Мосійчук закликав накласти санкції та заборонити проросійського букмекера назавжди

Поповнювати гральний рахунок букмекери також пропонують у рублях.

Окрім того, працівники кол-центру також спілкуються виключно російською мовою та особисто надають адреси нових “дзеркал” у телефонних розмовах, записи яких є у розпорядженні УНН.

Контекст

На початку вересня букмекерську контору 1xBet позбавили ліцензій для роботи в Україні через «російський слід», однак, підстав для накладення санкцій на компанію і досі не знайшли.

Принаймні так повідомляють у Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей, яка має повноваження для ініціювання цього питання.

Водночас нардепи та громадські діячі закликають заборонити цю букмекерську контору якнайшвидше.

Українські Національні Новини

Економіка