britanskiy-spetsnaz-shturmuye-italiyske-sudno

Британський спецназ штурмує італійське судно

 • 13752 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. Спецназ Королівських військово-морських сил Великої Британії приступив до штурму італійського вантажного судна Grande Tema, захопленого невеликою групою мігрантів у південно-східного берега Англії. Про це повідомляє УНН із посиланням на газету The Sun.

За інформацією видання, після того, як протягом 12 годин ситуація на судні не стала краще, прем'єр-міністр Тереза Мей дала добро Особливій човновій службі, як іменується військово-морський спецназ, на штурм італійського корабля. Після цього 25 бійців загону X цієї служби були доставлені вертольотом на південно-східне узбережжя з місця свого базування в графстві Дорсет.

Раніше телеканал Sky News повідомив із посиланням на представника, який володіє судном транспортної компанії Grimaldi Group, що Grande Tema випливає з Нігерії. За його словами, четверо мігрантів проникли на борт, пізніше вибралися з каюти і, почавши погрожувати екіпажу, стали вимагати, щоб судно наблизилося до берега. Ймовірно, вони хотіли вистрибнути за борт і дістатися до британського берега.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Times дізналася про плани глави МВС Британії обмежити в'їзд мігрантів з ЄС

Повідомлялося, що члени екіпажу встигли сховатися в безпечному місці і судно знаходиться під їх контролем. У мігрантів немає при собі зброї, проте вони встигли озброїтися підручними засобами. Grande Tema кружляє в районі на північний схід від міста Маргіт (графство Кент).

Нагадаємо, Прем'єр-міністерка Сполученого Королівства Тереза ​​Мей прийняла відставку міністра внутрішніх справ країни Ембер Радд на тлі скандалу з депортацією мігрантів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП