boyoviki-za-den-9-raziv-obstrilyali-pozitsiyi-ukrayinskikh-viyskovikh-ye-poraneniy

Бойовики за день 9 разів обстріляли позиції українських військових, є поранений

 • 11840 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. Протягом доби, у період з 00.00 до 18.00, противник дев'ять разів обстріляв позиції наших військ. Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення, передає УНН із посиланням на прес-центр ООС.

Як повідомили у прес-центрі, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник обстріляв позиції українських військових з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу селища Гнутове та чотири рази з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу населеного пункту Павлопіль. Також позиції наших захисників були обстріляні з ПТРК та гранатометів в районі селища Кам’янка.

У смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Північ" по позиціях наших військ ворог відкривав вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу хутора Вільний та двічі з гранатометів різних систем поблизу селища Кримське, зазначено у повідомленні.

"Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби. Втрати противника уточнюються", - повідомили в прес-центрі ООС.

У повідомленні також зазначено, що Об'єднані сили продовжують стійко виконувати завдання зі стримування російської агресії. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

Нагадаємо, 19 січня бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП