bitva-za-donbas-bude-vazhkoyu-golova-op-zaklikav-meshkantsiv-regionu-negayno-evakuyuvatisya

Битва за Донбас буде важкою: голова ОП закликав мешканців регіону негайно евакуюватися

 • 299065 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. Голова Офісу Президента України Андрій Єрмак закликав людей з Донецької та Луганської областей евакуюватися, оскільки битва за Донбас буде важкою, передає УНН з посиланням на Telegram-канал керівника Офісу Президента.

Цитата

“Людям з Луганської та Донецької областей сьогодні справді потрібно евакуюватися. Підтримую Голову Луганської ОВА Сергія Гайдая, який закликає українців сідати в автобуси для евакуації та їхати у більш безпечні регіони”, – наголосив Єрмак.

Деталі

Він зазначив, що потрібно чітко розуміти, що росія накопичує сили і стріляє по житлових кварталах. Там готові вбивати мирних людей просто так, використовувати їх як живий щит.

“Битва за Донецьку та Луганську області буде важкою, і мирні люди повинні виїхати туди, де можна перечекати загострення, вберегти дітей та полегшити ЗСУ роботу по ворогу. Не зволікайте, влада робить все для евакуації”, – додав керівник ОП.

Доповнення

Сьогодні нові ворожі удари на Луганщині прийшлися на Лисичанськ, Рубіжне, Сєвєродонецьк, Кремінну, Новодружеськ, де є загибла людина.

Українські Національні Новини

Суспільство