biograf-printsa-garri-vvazhaye-scho-vin-bilshe-ne-khoche-buti-britantsem

Біограф принца Гаррі вважає, що він більше "не хоче бути британцем"

 • 19335 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Біограф принца Гаррі поставила під сумнів зв'язок Принца Гаррі із королівською сім'єю Великої Британії після виявлення прихованого повідомлення в книзі дружини принца Меган Маркл "The Bench". Про це інформує УНН з посиланням на The Daily Mail.

Деталі

Анджела Левін, автор книги "Гаррі: біографія принца", розповіла про одну конкретну ілюстрації з першої дитячої книги Меган, де рудоволосий солдат в американській формі тримає свого маленького сина.

Ймовірно, це відсилання до Меган і Гаррі, який служив в Афганістані.

Королівський біограф припустила, що герцог Сассекський може відчувати себе відчуженим від Британії.

Сцени в книзі включають кілька ілюстрацій принца Гаррі, впізнаваного по рудому волоссю і бороді, і дворічного сина пари Арчі.

Контекст

Дебютна книга "The Bench" (Лавка) Меган Маркл вчора надійшла в продаж по всій Великій Британії. У книзі розповідається історія їх сім'ї, а головними героями ілюстрацій на 40 сторінках, створених художником Крістіаном Робінсоном, стали сама Меган, її чоловік, принц Гаррі, їх син Арчі Харрісон, улюблені собаки і новонароджена дочка Лілі.

Однак в день випуску книга була названа критиками "марнославним проектом".

Книга, вартість якої 12,99 фунтів стерлінгів (497 грн), досліджує "особливий зв'язок між батьком і сином", який "бачиться очима матері".

Нагадаємо, про те, що герцогиня Сассекська збирається стати дитячим письменником, стало відомо ще в серпні 2019 року.

Тоді інсайдери повідомляли, що в своїх оповіданнях Меган не згадуватиме про життя в королівській родині. За словами Меган, приводом до її створення стало народження первістка, а натхненням - спостереження за відносинами її чоловіка і сина.

Українські Національні Новини

Новини Світу