bilya-rosiyskogo-domu-v-davosi-bulo-absolyutno-porozhno-poroshenko

Біля "Російського дому" в Давосі було абсолютно порожньо - Порошенко

 • 10228 переглядiв

КИЇВ. 24 січня. УНН. В "Український дім" у Давосі прийшло багато відвідувачів, половина з яких – іноземці, в той час як біля "Російського дому" було абсолютно порожньо. Про це заявив президент України Петро Порошенко журналістам після виступу на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, передає кореспондент УНН.

"Вчора так трапилось, що були величезні пробки, і простоюючи годину в пробках, ми десь за кілометр від українського дому вийшли і з нашою командою та пішли пішки. Так трапилось, що ми проходили біля "Російському дому", де було абсолютно пусто, і прийшли в "Український дім", де було яскраво, було багато людей, більше половини – іноземці, і вони демонстрували справжню зацікавленість в Україні", - сказав Президент.

За словами Порошенка, це відчувається, зокрема, у кількості запрошень на переговори, які українська делегація отримала цього року.

"Україна залишається в центрі уваги світу. Давос це підтвердив, і нам треба бути дуже відповідальними в своєму виборі", - зазначив він.

Раніше УНН повідомляв, що Порошенко у Давосі звернувся до присутніх кандидатів у президенти України із застереженням щодо популізму

Українські Національні Новини

Політика