bilorus-na-kordoni-z-ukrayinoyu-rozgornula-manevrovu-grupu-radioelektronnoyi-borotbi-genshtab

білорусь на кордоні з Україною розгорнула маневрову групу радіоелектронної боротьби – Генштаб

 • 108807 переглядiв

КИЇВ. 27 травня. УНН. білорусь у безпосередній близькості від державного кордону з Україною, розгорнула маневрову групу радіоелектронної боротьби. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«На Волинському та Поліському напрямках до семи батальйонів збройних сил республіки білорусь продовжують виконувати завдання з посилення ділянки українсько-білоруського кордону», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що зберігається загроза ракетних та авіаційних ударів з території цієї країни.

«В Гомельській області, у безпосередній близькості від державного кордону з Україною, розгорнуто маневрову групу радіоелектронної боротьби зі складу збройних сил республіки білорусь», - зазначається в повідомленні.

Доповнення

На території Брестської області підрозділи білоруських військ відпрацювали питання умовної ліквідації незаконних збройних формувань у міських умовах.

Раніше

лукашенко розпорядився негайно створити оперативне командування сил білорусі поблизу українського кордону.

10 травня лукашенко заявляв, що білорусь планує залишити розміщені під час навчань на її території російські ракетні комплекси С-400 та "Іскандер". Також повідомлялося, що білорусь закупила у росії ракетні комплекси "Іскандер" та ЗРК С-400.

22 травня, вперше за довгий час, у білорусі зафіксовано переміщення "Іскандерів" до кордону з Україною.

Українські Національні Новини

Суспільство