bila-ditey-prosto-pid-chas-priyomu-stomatologu-z-rivnogo-povidomleno-pro-pidozru

Била дітей просто під час прийому: стоматологу з Рівного повідомлено про підозру

 • 19445 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. Прокуратура повідомила про підозру рівненському стоматологу, яка била дітей. Наразі відомо щонайменше про трьох постраждалих дітей від літа 2020 року. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора України, пише УНН.

Деталі

Стоматологу повідомили про підозру за фактом нанесення умисних легких тілесних ушкоджень та побоїв малолітнім пацієнтам (ч. 1 ст. 125, ч. 1 ст. 126 КК України). На час вручення підозри її місце перебування невідоме: лікарки немає ані за місцем проживання, ані за місцем роботи. Тому повідомлення про підозру вручили батькові (як близькому родичу).

Слідство встановило, що дантистка завдавала дітям фізичний біль, викликала у них страх та психологічні страждання. Крім того, у лютому 2021 року лікарка нанесла дитині садни на шиї та синці на плечах.

Доповнення

Мова йде про дитячого стоматолога 28-річну Інну Кравчук. Про насильство над маленькими пацієнтами розповіли одразу кілька мам пацієнтів лікарки. Пізніше в мережі оприлюднили відео з камер спостереження, після чого цим випадком зацікавилися правоохоронці.

Українські Національні Новини

Суспільство