bayden-pogovoriv-po-telefonu-z-putinim-biliy-dim

Байден поговорив по телефону з Путіним - Білий дім

 • 15204 переглядiв

КИЇВ. 9 липня. УНН. Президент США Джо Байден сьогодні провів телефонну розмову з президентом РФ Володимиром Путіним. Про це йдеться на сайті Білого дому, пише УНН.

Деталі

У повідомленні йдеться, що "лідери обох країн високо оцінили спільну роботу відповідних команд за результатами Саміту між Росією та США, що призвів до одностайного відновлення транскордонної гуманітарної допомоги Сирії сьогодні в Раді Безпеки ООН".

Президент Байден також поговорив з президентом Путіним про триваючі атаки з використанням програм-вимагачів з боку злочинців, які базуються в Росії, які торкнулися Сполучені Штати та інші країни по всьому світу. Президент Байден наголосив на необхідності того, щоб Росія вжила заходів щодо припинення діяльності груп програм-вимагачів, що діють в Росії, і підкреслив, що він сповнений рішучості продовжувати боротьбу з більш широкої загрозою, що виходить від програм-вимагачів.

Доповнення

Президент Байден підтвердив, що Сполучені Штати зроблять всі необхідні дії для захисту свого народу і своєї критично важливої інфраструктури перед обличчям цього безперервного виклику.

Українські Національні Новини

Політика