batkiv-agresivnoyi-uchenitsi-prityagnuli-do-vidpovidalnosti-za-buling

Батьків агресивної учениці притягнули до відповідальності за булінг

 • 18962 переглядiв

КИЇВ. 26 січня. УНН. На Київщині батьків неповнолітньої дівчини притягнуто до адміністративної відповідальності через те, що їхня донька-школярка знущалася над іншою ученицею. Також за фактом нанесення тілесних ушкодження 14-річний жительці села Вишеньки Бориспільського району відкрито кримінальне провадження, передає УНН з посиланням на повідомлення прес-службу поліції Київщини.

З повідомленням про побиття 14-річної учениці невідомою особою до Бориспільської поліції звернувся директор школи села Вишеньки та попросив, щоб прибув наряд поліції.

Було встановлено, що між ученицями 9-х класів виник конфлікт щодо розповсюдження неправдивих чуток.

"Агресивно налаштована дівчина викликала з уроку 14-річну школярку і на коридорі почала її бити ногами. Принижувала нецензурною лайкою, нанесла ляпаси долонею по обличчю. Сварку помітила вчителька школи та розвела дівчат по різним навчальним классам", - повідомили правоохоронці.

Однак, за їхніми словами, на цьому конфлікт між дівчатами не закінчився.

"Після школи дівчина зібрала компанію учениць у свою підтримку і перестріла на вулиці свою "жертву". Бійку відзняли на мобільний телефон і потім виклали у соцмережу в Інтернеті. Наразі мати агресивної учениці притягнута до адміністративної відповідальності за булінг", - зазначили в поліції.

Постраждала наразі проходить судово-медичне обстеження для встановлення ступеню нанесення тілесних ушкоджень. За фактом побиття учениці триває досудове розслідування.

Як повідомляв УНН, закон України про протидію булінгу вступив в силу 19 січня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП