balukhu-zlamali-klyuchitsyu-ta-ruku-nardep

Балуху зламали ключицю та руку – нардеп

 • 22272 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Звільнений з російської в’язниці український політв’язень Володимир Балух знаходиться у лікарні у важкому стані. У нього зламані ключиця і рука. Про це повідомила народний депутат від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Це жах. Нашого побратима, політв’язня Кремля Володимира Балуха побили цієї ночі... Він у лікарні у важкому стані. Зламані ключиця і рука. Його майже без свідомості знайшла жінка, яка й відповіла на телефонний дзвінок Ахтема Чийгоза і допомогла викликати швидку", - написала Геращенко.

Також вона наголосила, що чекає від правоохоронних органів розкриття цього злочину.

Нагадаємо, український режисер Олег Сенцов заявив, що звільненого з російської в’язниці українського політв’язня Володимира Балуха побили сьогодні вночі. Наразі він у лікарні.

Як повідомлялося, 7 вересня минулого року відбувся обмін утримуваними громадянами між Україною і Росією. Літак з 35 українцями приземлився в київському аеропорту "Бориспіль". Були звільнені: Олег Сенцов, Олександр Кольченко, Володимир Балух, Едем Бекіров, Євген Панов, Павло Гриб, Станіслав Клих, Микола Карпюк, Роман Сущенко, Артур Панова, Олексій Сізоновіч, а також захоплені в листопаді 2018 року українські моряки.

Українські Національні Новини

Суспільство