azerbaydzhan-zayaviv-pro-obstril-z-boku-virmeniyi

Азербайджан заявив про обстріл з боку Вірменії

 • 17310 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. Міноборони Азербайджану заявило, що військовослужбовці країни піддалися обстрілу з боку вірменської армії на всій протяжності держкордону. Обстріли почалися напередодні ввечері, 16 липня, і продовжилися сьогодні з ранку, 17 липня, пише УНН.

Деталі

Як повідомило Міноборони Азербайджану, 16 липня з 20:40 до 22:30 підрозділи збройних сил Вірменії з позицій, розташованих на території села Йухари Шорджа Басаркечарского району, і 17 липня приблизно о 01:00 з напряму села Мосесгех Бердського району періодично піддавали обстрілу зі стрілецької зброї позиції Азербайджанської Армії в напрямку села Істісу Кельбаджарський району та села Агдам Товузского району.

17 липня о 08:30 підрозділи вірменських збройних сил, розташовані поблизу села Араздейен Ведійського району, зі зброї різного калібру піддали обстрілу позиції Азербайджанської Армії в напрямку Садаракского району Нахчиванської Автономної Республіки.

"З метою придушення вогневої активності супротивної сторони був проведений у відповідь вогонь", - додали в Міноборони.

Повідомляється, що потерпілих немає.

Додамо, що сторони обмінюються звинуваченнями в обстрілі протягом останніх кількох днів. 16 липня, Вірменія заявила про обстріл з боку Азербайджану, а 15 липня, на стрілянину поскаржився Азербайджан. 14 липня в ході перестрілки загинув вірменський військовослужбовець.

Українські Національні Новини

Новини Світу