avtovokzal-zaminuvali-na-mikolayivschini

Автовокзал "замінували" на Миколаївщині

 • 5342 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. Сьогодні, 26 грудня, до поліції надійшло повідомлення про замінування автовокзалу у Первомайську. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Миколаївської області.

Сьогодні, 26 грудня 2016 року близько 09:30 до поліції надійшло повідомлення від диспетчера місцевого автовокзалу, що на службовий стаціонарний телефон подзвонив невідомий та повідомив про замінування вокзалу.

На місце події виїхали служби екстреного виклику, правоохоронці, вибухотехніки, кінологи та рятувальники.

Поліцейські оточили район можливої небезпеки, евакуювали громадян, працівників закладу, вивели автобуси за межі автовокзалу та забезпечили охорону публічної безпеки на прилеглій території.

Ретельно обстеживши приміщення станції, фахівці не виявили жодних пристроїв або предметів, що могли б становити загрозу життю та здоров’ю громадян. Робота закладу була відновлена.

Слідчим відділенням поліції інформацію про подію внесено до ЄРДР за ознаками ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років. Встановлюється особа, яка надала неправдиве повідомлення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП