avariya-korablya-v-rumuniyi-moryaki-mozhut-povernutisya-v-ukrayinu-nastupnogo-tizhnya

Аварія корабля в Румунії: моряки можуть повернутися в Україну наступного тижня

 • 14824 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Українські моряки, яких врятували із затонулого в Чорному морі біля берегів Румунії суховантажу ймовірно, повернуться на батьківщину наступного тижня. Про це повідомило посольство України в Румунії, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що румунські військові рятувальники 13 березня продовжують пошукову операцію. Зараз тривають пошуки тіла загиблого капітана затонулого судна, а також його першого помічника, який з самого початку рятувальної операції вважається зниклим безвісти.

За даними посольства, стан врятованих моряків задовільний. Вони перебуватимуть під наглядом медиків у лікарні міста Констанца до 15 березня. Їм вже вручили свідоцтва для повернення в Україну.

"Залежно від стану здоров'я і терміну завершення низки слідчих дій румунських правоохоронних органів, повернення українських моряків на батьківщину слід очікувати наступного тижня", - поінформували у посольстві.

Нагадаємо

11 березня поблизу узбережжя Румунії затонуло судно "Волго Балт 179", у складі екіпажу якого перебували українські моряки. Десятьох людей вдалося врятувати, двоє загинули, ще одного моряка шукають рятувальники.

Українські Національні Новини

Новини Світу