armiya-khaftara-atakuvala-uryadovi-viyska-u-tripoli

Армія Хафтара атакувала урядові війська у Тріполі

 • 8578 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Лівійська Національна армія командувача фельдмаршала Халіфа Хафтара заявила, що військово-повітряні сили армії завдали ударів по військовому табору урядових військ, підтримуваних ООН, на заході столиці Лівії - Тріполі. Про це повідомляє Сіньхуа, передає УНН.

"Наші військово-повітряні сили, за сприяння сухопутних військ, завдали чотири удари по об'єктах, більшість з яких знаходиться в західній частині Тріполі. Удари були точними", - заявив представник армії.

В урядових військах повідомили, що удари не привели до людських жертв.

"Удари були нанесені військово-повітряними силами "Лівійської Національної армії", але не потрапили по таборах наших військ. Снаряди впали поблизу, ніхто не постраждав", - заявили в комендованіі урядових військ.

Раніше в ЛНА заявляли, що збили винищувач урядових військ, який намагався атакувати авіабазу армії на півдні Лівії.

Зараз в Лівії діє два уряди: визнаний міжнародним співтовариством уряд національної згоди прем'єр-міністра Фаїза Сараджа у Тріполі і тимчасовий кабінет міністрів Абдалли Абдуррахмана ат-Тані, який діє на сході країни спільно з обраним парламентом і підтримуваний Лівійською національною армією. 4 квітня її командувач фельдмаршал Халіфа Хафтар оголосив про початок наступу на Тріполі.

Як повідомляв УНН, армія Хафтара оголосила про плани нового наступу на столицю Лівії.

Українські Національні Новини

Новини Світу