arakhamiya-ziznavsya-scho-povidomlyav-pro-khid-zasidannya-radi-zelenskomu-telefonom

Арахамія зізнався, що повідомляв про хід засідання Ради Зеленському телефоном

 • 13855 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. Про хід обговорення й результати голосування щодо законопроекту про запровадження ринку землі в Україні голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомляв телефоном Президентові Володимиру Зеленському. Про він це заявив журналістам в кулуарах парламенту, передає кореспондент УНН.

"Звичайно, бо всі ж хвилювались, ми координувались", - зізнався Арахамія, відповідаючи на питання, чому на президії і після голосування його бачили з телефоном, і чи дійсно він говорив із Президентом.

За його словами, під час сьогоднішнього обговорення законопроекту щодо запровадження ринку землі існували великі сумніви в тому, чи знайдуться голоси в підтримку цього законопроекту. Крім того, опозиційні фракції блокували парламентську трибуну.

При цьому він розповів, що оскільки знайомство з Володимиром Зеленським в нього відбулось давно, то в телефоні Глава держави так і залишився записаний в нього як "Зе". Тепер він планує змінити ім'я Президента у себе в телефоні.

Нагадаємо, голосами 240 народних депутатів Рада сьогодні ухвалила за основу законопроект щодо запровадження ринку землі.

Українські Національні Новини

Політика