arakhamiya-poobitsyav-informuvati-pro-vesnyani-posadki-pochav-z-obshukiv-ta-zvilnennya-kerivnitstva-mitnitsi

Арахамія пообіцяв інформувати про "весняні посадки": почав з обшуків та анонсу звільнення керівництва митниці

 • 1287947 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. Голова фракції “Слуга народу” у парламенті Давид Арахамія анонсував звільнення всього керівного складу митниці, а також розповів про низку обшуків та слідчих дій в деяких чиновників, передає УНН.

Деталі

Так, Арахамія підтвердив обшуки у податковій, олігарха Ігоря Коломойського у справі щодо «Укрнафти», а також колишнього голови МВС Арсена Авакова у справі про падіння гелікоптера та депутата від забороненої партії ОПЗЖ Вадима Столара.

Окрім цього, голова фракції заявив про звільнення всього керівного складу митниці та вручення повідомлень про підозру високопосадовцям Міністерства оборони.

Цитата

"Буду інформувати громадськість про анонсовані весняні посадки. Сьогодні: обшуки у податковій; вручення повідомлень про підозру високопосадовцям Міністерства оборони; обшуки у Коломойського по «Укрнафті»; ціла серія негласних слідчих дій; обшуки у Авакова; обшуки у Столара; звільнення всього керівного складу митниці", - написав Арахамія у Telegram.

"Країна під час війни буде змінюватися. Якщо хтось не готовий до змін, то держава сама прийде і допоможе їм змінитися", - вказав Арахамія.

Доповнення

Раніше УНН стало відомо, що БЕБ та СБУ проводять обшуки у будинку олігарха Ігоря Коломойського.

Також прес секретар екс-міністра внутрішніх справ Арсена Авакова підтвердила обшуки на декількох локаціях.

Українські Національні Новини

Політика