arakhamiya-nadav-novi-detali-schodo-svidka-ymovirnogo-khabarnitstva-slug-narodu

Арахамія надав нові деталі щодо свідка ймовірного хабарництва "слуг народу"

 • 11170 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. Свідок, у справі щодо хабаря у 30 тисяч доларів за голосування проти одного антикорупційного законопроекту на засіданні Комітету Верховної Ради сьогодні давав покази правоохоронцям, результати будуть за кілька тижнів. Про це заявив Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія в ефірі телепередачі "Право на владу", передає кореспондент УНН.

"Він сьогодні о 13:00 був в одному з правоохоронних органів, надав свідчення. Я його супроводжував, і ми спитали слідчого, чи можна привести на ефір, тому що він обіцяв це зробити і слідчий порадив цього не робити в інтересах слідства. Щодо того, коли ми побачимо, чи правда ця версія чи ні, слідчий каже, що десь два тижні знадобиться для того, щоб ми всі побачили в ефірі, чому ця людина не з'явилась і які наслідки вже є по цій справі", - сказав він.

Пізніше на питання керівника САП Назара Холодницького він повідомив, що цей правоохоронний орган - Служба безпеки України.

Зі слів Арахамії, свідок - чоловік, який погодився надавати свідчення в правоохоронні органи, він один.

"До мене зверталось два, але коли я сказав, що треба буде давати свідчення, - я сам нещодавно давав свідчення в ДБР, і це така виснажлива процедура, не всі люди хочуть до цього приєднатись... Фактично до нього (свідка - ред.) звернувся посередник... його версія така, що йому пропонували гроші щоб він вніс один з таких законопроектів, який прикриває схему по цих площадках", - додав він.

Нагадаємо, поліграфолог розповів про результати проходження Арахамією детектора брехні.

Українські Національні Новини

Політика