antikorruptsionnye-organy-ne-gotovyat-podozreniya-rabinovichu-sytnik

Антикоррупционные органы не готовят подозрения Рабиновичу – Сытник

 • 3400 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Глава Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник спростував інформацію ЗМІ про підготовку підозр народному депутату, лідеру партії "За життя" Вадиму Рабиновичу. Про це він заявив під час прес-конференції у Львові, передає УНН.

"Ця інформація на" інсайдерів "... Там було три прізвища, по-моєму: Омелян, Рабинович і Лещенко. Звідки така інформація - я не знаю. Це не відповідає дійсності ", - констатував Ситник.

Відзначимо, що раніше ЗМІ з посиланням на джерела в правоохоронних органах повідомляли, що антикорупційні органи готують підозри стосовно народних депутатів Вадима Рабиновича і Сергія Лещенка, а також міністра інфраструктури Володимира Омеляна. При цьому ніяких обгрунтувань для підготовчих дій правоохоронців не наводилося.

Нагадаємо, Рабинович закликав НАБУ розслідувати призначення величезних - розміром 1,2 млрд гривень - премій керівництву НАК "Нафтогаз України". Він зокрема нагадав, що насправді менеджери "Нафтогазу" не доклали жодних зусиль, щоб виграти суд - всю роботу за них зробила зарубіжна компанія, якій заплатили 25 млн доларів з державного бюджету.

Українські Національні Новини

Політика