amerikanskiy-senator-zvinuvativ-rosiyu-v-namiri-vtrutitisya-u-vibori-yes

Американський сенатор звинуватив Росію в намірі втрутитися у вибори ЄС

 • 10752 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Американський сенатор-демократ Роберт Менендес звинувачує Росію в намірі втрутитися в Європейські вибори. Політик, відомий своєю жорсткою позицією по відношенню до Кремля, підкреслив, що спроби Москви змінити результати голосування на виборах в США є підтвердженим фактом. Про це повідомляє УНН з посиланням на Euronews.

"Вони зробили це так явно на президентських виборах 2016 США, вони втручалися навіть в останні вибори в Конгрес в минулому році. Це не моя особиста думка, всі наші спецслужби говорять це. Добре відомо, що вони втручалися у вибори в інших країнах. Я не маю сумнівів, що вони будуть намагатися знайти вади на європейських виборах, щоб допомогти своїм друзям і радикальним рухам і втрутитися там, де, на їхню думку, вони можуть вплинути на результати і отримати з цього користь. вони будуть намагатися використовувати електронні та інші форми дезінформація для досягнення своїх цілей", - заявив Менендес.

У виданні додали, що Москва, в свою чергу, усі звинувачення у втручанні в американські вибори і у внутрішні справи інших держав категорично відкидає.

Раніше УНН повідомляв, що в США представили доповідь спецпрокурора Мюллера про російське втручання в президентські вибори 2016 року.

Українські Національні Новини

Новини Світу