amerikanskiy-bokser-pomer-pislya-boyu-v-anderkarti-poyedinku-usika

Американський боксер помер після бою в андеркарті поєдинку Усика

 • 26378 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Американський середньоваговик Патрік Дей помер в лікарні Чикаго після чотириденної госпіталізації, повідомляє УНН з посиланням на промоутерську компанію "DiBella Entertainment".

У бою з Чарльзом Конуеллом, американець Дей був надісланий в нокаут. Ринг він покинув тільки на носилках.

Спортсмена було доставлено в лікарню, де йому зробили невідкладну операцію. Проте він знаходився у комі у критичному стані.

17 жовтня стало відомо про смерть 27-річного Дея, який знаходився в колі сім’я, близьких друзів і членів його команди з боксу, включаючи його наставника, друга і тренера Джо Хіггінса.

“Патріку не потрібно було боксувати. Він вийшов з хорошої сім’ї, був розумний і освічений, у нього були правильні цінності та інші способи заробляти собі на життя. Він вибрав бокс, усвідомлюючи всі ризики, з якими стикаються боксери, коли піднімаються в ринг. Бокс — це заняття, яке Патрік любив. Так він надихав людей”, — йдеться в заяві на сайті промоутерської компанії.

Відзначимо, що у червні цього року Дей потрапив до топ-10 рейтингу WBC, IBF. Також свого часу він володів поясом WBC Continental Americas та міжконтинентальним IBF.

Нагадаємо, що бій Дей — Конуелл відбувся в андеркарті поєдинку Усик — Уізерспун.

Українські Національні Новини

Спорт