amerikanets-zaginuv-voyuyuchi-za-ukrayinu-proti-rf-cnn

Американець загинув, воюючи за Україну проти рф - CNN

 • 277200 переглядiв

КИЇВ. 29 квітня. УНН. Американець Віллі Джозеф Кансел загинув, воюючи разом з українськими військовими проти росії, повідомляє CNN, пише УНН.

Деталі

Як вказує телеканал з посиланням на слова матері Ребеки Кабрери, 22-річний чоловік працював на підрядну військову компанію, яка нібито відіслала його до України. За словами його матері Ребеки Кабрери, Кансел прибув до України 12-13 березня через Польщу.

“Він хотів піти, тому що вірив у те, за що воювала Україна, і він хотів бути частиною цього, щоб утримувати це (війну - ред.) там, щоб воно не прийшло сюди...", - сказала Кабрера.

Вона додала, що разом з її сином воювала група чоловіків з різних країн. Коли її сповістили про смерть сина, повідомили, що його тіло не знайшли.

Представник Держдепартаменту США заявив, що вони ознайомлені з останніми повідомленнями та стежать за ситуацією. Посадовець утримався від більш детальних коментарів.

Нагадаємо

27 лютого 2022 року Президент України Володимир Зеленський оголосив про створення Інтернаціонального легіону. До нього можуть доєднатися усі іноземні громадяни, які прагнуть воювати за Україну.

Як повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, до країни прибули досвідчені ветерани та добровольці з 52 країн світу.

Українські Національні Новини

Суспільство