aeroport-khitrou-prizupiniv-robotu-cherez-poyavu-drona

Аеропорт Хітроу призупинив роботу через появу дрона

 • 22485 переглядiв

КИЇВ. 8 січня. УНН. У Лондоні аеропорт Хітроу увечері призупинив всі вильоти рейсів через повідомлення про появу дрона на його території, передає УНН із посиланням на сторінку аеропорту в Twitter.

"Ми вживаємо заходів у зв'язку з повідомленнями про дрон над Хітроу і працюємо в тісній співпраці з лондонською поліцією, щоб не допустити будь-яких загроз безпеці польотів. В якості запобіжного заходу ми призупинили всі вильоти до з'ясування обставин. Приносимо вибачення пасажирам за будь-які заподіяні незручності", - йдеться в повідомленні.

За годину у Twitter аеропорту з'явилось повідомлення про відновлення роботи.

"Ми продовжуємо працювати з поліцією щодо повідомлень про безпілотники в Хітроу. Ми ... відновили виліт з Хітроу після короткої перерви. Ми продовжимо стежити за цим і приносимо вибачення всім, хто постраждав", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНН, адміністрації аеропортів Хітроу та Гатвік, є першим і другим аеропортами Лондона, які придбали за декілька мільйонів фунтів стерлінгів обладнання військового класу з боротьби з безпілотними літальними апаратами.

Нагадаємо, лондонський аеропорт не працював добу через появу безпілотників.

Українські Національні Новини

Новини Світу