advokat-povidomila-pro-nezadovilniy-stan-politvyaznya-balukha

Адвокат повідомила про "незадовільний" стан політв'язня Балуха

 • 9086 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. Адвокат ув'язненого в російській колонії українського активіста з Криму Володимира Балуха Ольга Дінзе після відвідування підзахисного повідомила, що у нього "незадовільний" стан здоров'я, передає УНН з посиланням на "Крим.Реалії".

"Відвідала Балуха у вівторок. Стан здоров'я незадовільний: головний біль, набряк нижньої лівої кінцівки, сильні болі в суглобах і грудній клітці. У допуску лікаря, якому довіряє Балух, відмовили без пояснення причин", - сказала Дінзе.

Вона також додала, що в колонії не прийняли продукти харчування, які необхідні Володимиру Балуху для виходу з голодування без шкоди для здоров'я.

Як повідомляв УНН, 27 червня Балух, який відбуває покарання в колонії Тверській області Росії, знову оголосив голодування через "нелюдські умови утримання".

5 липня український активіст припинив голодування.

Нагадаємо, ФСБ Росії затримала Володимира Балуха 8 грудня 2016 року. Співробітники ФСБ стверджували, що знайшли на горищі його будинку 90 патронів і кілька тротилових шашок. Захист Балуха і правозахисники стверджують, що він став жертвою репресій за свою проукраїнську позицію, прапора України, який був на подвір'ї його будинку.

Українські Національні Новини

Політика