zhitel-kanadskogo-kvebeka-vigrav-v-lotereyu-mayzhe-41-mln-dolariv

Житель канадського Квебека виграв в лотерею майже 41 млн доларів

 • 8398 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Житель канадської провінції Квебек виграв в популярну лотерею Lotto Max 55 млн канадських доларів, що становить 40,7 млн ​​дол. США. Про це повідомили представники асоціації Atlantic Lottery, передає УНН з посиланням на ТАСС.

Ім'я мільйонера поки не розголошується.

Крім того, ще 8 чоловік виграли "втішні призи" в розмірі 1 млн канадських доларів (760 тис. дол. США) кожен. Відомо, що троє з них - жителі провінції Онтаріо.

Найбільший в історії Канади Джекпот в розмірі 64 млн канадських доларів (49,5 млн дол.) Був розіграний в лотерею "6 з 49" в жовтні 2015 року.

Нагадаємо, найбільший лотерейний джек-пот в Україні за останні два роки був зірваний в квітні 2017 року. Житель Дніпра виграв 13,5 млн грн в лотерею "Мегалот" лотерейного оператора "М.С.Л.".

Раніше УНН повідомляв, що в Україні зараз діють три лотерейних оператора: "М.С.Л." ( "Молодьспортлото"), "Патріот" і "УНЛ" (Українська національна лотерея ").

Однак "Патріот" і "М.С.Л." намагаються прибрати з ринку за допомогою санкцій РНБО і ліцензійних умов, розробив Мінфін. При цьому проти "М.С.Л." ввели санкції на підставі листа 5-річної давності власника компанії Георгія Ложенка. "М.С.Л." в 2012 році запропонував Мінфіну проект фінансування Євро-2012, в якому партнером було зазначено "Альфа-банк". Банк ніколи не входив в структуру "М.С.Л.".

Єдині фінансові відносини "М.С.Л." і "Альфа-Банк" - це звичайний кредит.

Незважаючи на те, що СБУ відмовилася від своїх претензій до "М.С.Л.", головного конкурента "УНЛ" все одно залишили під санкціями.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Нову телерадіовежу збудують в Покровську

     • 7462 переглядiв

    IBF дозволила провести бій-реванш між Е.Джошуа і В.Кличко

     • 12392 переглядiв