zelenskyi-pro-uhody-harantii-bezpeky-z-brytaniieiu-frantsiieiu-ta-nimechchynoiu-vazhlyvo-shchob-rf-bachyla-pidtrymku-ukrainy

Зеленський про угоди гарантій безпеки з Британією, Францією та Німеччиною: важливо, щоб рф бачила підтримку України

 • 40314 переглядiв

Президент Зеленський заявив, що угоди про гарантії безпеки, підписані з Великою Британією, Францією та Німеччиною, важливі для того, щоб Росія побачила, що Україна має підтримку великих світових держав і не буде покинута.

Дуже важливо, щоб росія, бачила, що Україна не на одинці й що дійсно потужні країни світу, з потужною економікою не залишають Київ. Про це заявив Президент Володимир Зеленський, коментуючи особливості підписаних угод про гарантії безпеки з Британією, Францією та Німеччиною, передає УНН.

Деталі

На запитання, що відрізняє угоду з Францією, від подібної з Німеччиною та Британією, що особливого запропонувала Франція, Зеленський відповів:

У нас поки що не так багато таких угод. Кожна з них ми по своєму посилює Україну, посилює наше цивільне населення, військових. Складно порівняти угоди, кожна з цих трьох країн, реальних лідерів безпеки у світі, в кожної є свої пріоритети, деталі...Це відкриті документи.

- Зеленський.

Він зазначив, що важливо, що Росія бачить підтримку України.

Дуже важливо, що це бачить ворожа, агресивна Росія, щоб вона бачила, що Україна не на одинці й що дійсно потужні країни світу, з потужною економікою не залишають Україну...

 - заявив Зеленський.

Популярні

Новини по темі

росіяни розгорнули морги у школах під Донецьком

 • 27773 переглядiв

Макрон заявив, що відвідає Україну "до середини березня"

 • 28786 переглядiв

Смерть Навального свідчить про слабкість кремля - Макрон

 • 27411 переглядiв