zelenskyi-podiakuvav-prezydentu-finliandii-niinisto-za-pidtrymku-ukrainy-vkliuchaiuchy-oboronnu-dopomohu-ta-advokatsiiu-yevroatlantychnoi-intehratsii

Зеленський подякував Президенту Фінляндії Нііністьо за підтримку України, включаючи оборонну допомогу та адвокацію євроатлантичної інтеграції

 • 27138 переглядiв

Зеленський подякував Президенту Фінляндії Саулі Нііністьо за його особисту підтримку України, включаючи оборонну допомогу та адвокацію інтеграції України до євроатлантичних організацій.

Президент України  Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом Фінляндії Саулі Нііністьо. Зокрема Зеленський подякував Саулі за його особистий внесок у підтримку України.  Про це глава держави повідомив на своїй сторінці у телеграм, передає УНН.

Провів телефонну розмову з Президентом Фінляндії Саулі Нііністьо, щоб подякувати за його особистий внесок у підтримку його країною України. Це і два десятки оборонних пакетів, і потужний голос Фінляндії за євроатлантичну інтеграцію України та за консолідацію міжнародної підтримки, зокрема серед країн Глобального Півдня.

– відзначив Зеленський.

Деталі

Президент України висловив надію на плідну співпрацю з наступним Президентом Фінляндії.

У цих перемовинах чинні очільники двох держав також обговорили ситуацію на полі бою України, й поточні безпекові виклики. А також торкнулись питання підготовки до Глобального саміту миру у Швейцарії.

Фінляндія розробила законопроект, щоб запобігти експорту компонентів боєприпасів до рф19.01.24, 13:54

Популярні

Новини по темі

У росії масштабний інтернет збій - ЗМІ

 • 32920 переглядiв