zboyi-v-roboti-pasportnikh-tsentriv-buli-povyazani-z-perevirkami-sbu-v-polischuk

Збої в роботі паспортних центрів були пов’язані з перевірками СБУ – В.Поліщук

 • 9325 переглядiв

КИЇВ. 6 квітня. УНН. Збої в роботі паспортних центрів з видачі біометричних паспортів для поїздок за кордон можуть бути пов'язані з перевірками, які Служба безпеки України сьогодні проводить в телекомунікаційних компаніях і можливим вилученням серверів. Про це в коментарі телеканалу "112 Україна" заявив прес-секретар мережі обслуговування ДП "Документ" Володимир Поліщук, передає УНН.

"Це пов'язано з тим, що не працюють спеціальні канали зв'язку, що забезпечують захист нашої інформації, яку ми надаємо через відповідні сервери в державно-міграційну службу і в інші установи, які займаються друком. Як мені відомо, СБУ зараз проводить перевірки, можливо вилучає сервери в ряді телекомунікаційних компаній, які, маючи цю ліцензію, що надають послуги із захисту інформації та надають ці захищені канали зв'язку. Керівництво ДП "Документ" поїхало до провайдерів і з'ясовує, наскільки ця ситуація серйозна", - заявив В.Поліщук.

В.Поліщук також зазначив, що труднощі з отриманням паспортів почали виникати після 15:00. Люди не могли оформити або отримати закордонні паспорти.

"Сподіваюся, завтра цей центр і інші центри запрацюють", - додав В.Поліщук.

Як повідомляв УНН, 6 квітня сайт державної компанії "Документ" працює зі збоями, після рішення Європарламенту про надання українцям права на безвізові поїздки до країн ЄС.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Армія рф вдарила по Куп'янську: загорілась котельня

     • 37959 переглядiв

    Новини по темі