zabudovnik-rozkriv-podrobitsi-proektu-zhk-manhattan-city

Забудовник розкрив подробиці проекту ЖК "Manhattan city"

 • 10290 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Житловий комплекс "Manhattan city" буде комплексом закритого типу з великим паркінгом. Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова правління - президент ПАТ "ХК "Київміськбуд" Ігор Кушнір, передає УНН.

"Трохи про "Manhattan city". Комплекс буде закритого типу з централізованою системою зовнішнього і внутрішнього відеоспостереження, охороною. Фасад запроектований таким чином, щоб створювалася ілюзія руху (за рахунок навісних конструкцій і підсвічування). У комплексі передбачено досить великий паркінг. Місця відпочинку та дитячий майданчик будуть розміщені на даху стилобату, це 5-й поверх. Фітнес-клуб з басейном, дитячий центр розваг і розвитку, магазини, бутіки та інше, все це буде!", - написав І.Кушнір.

Він зазначив, що незважаючи на думку скептиків, "Київміськбуд" зведе унікальний комплекс.

Нагадаємо, експерти назвали ЖК "Manhattan city" одним з найбільш перспективних з зводяться в столиці житлових комплексів.

Як повідомляв УНН, новий комплекс розміститися на перетині проспекту Перемоги та вулиці Борщагівська. Головна особливість - індивідуальне планування кожної квартири.

У житловому комплексі запроектовані квартири від 52 кв.м до 150 кв.м, від однокімнатної до дворівневої на 36 поверсі.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Забудовник розкрив подробиці проекту ЖК "Manhattan city"

     • 10290 переглядiв

    Собака покусав дитину у Львові на території дитсадка

     • 11170 переглядiв