z-pochatku-roku-na-kiyivschini-priynyato-v-ekspluatatsiyu-14-5-tisyach-kvartir

З початку року на Київщині прийнято в експлуатацію 14,5 тисяч квартир

 • 7460 переглядiв

КИЇВ. 24 листопада. УНН. У січні–жовтні 2016 року у Київській області прийнято в експлуатацію 14 тисяч 450 квартир, повідомляє УНН з посиланням на дані Головного управління статистики у Київській області.

"Середній розмір квартири, збудованої у січні–вересні 2016 р. становив 81 кв. м загальної площі, при цьому у сільській місцевості – 83 кв. м, у міських поселеннях – 79 кв. м", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у ІV кварталі 2016 року на ринку нерухомості Броварів спостерігалася переорієнтація купівельного попиту на квартири первинного ринку.

Восени 2016 року покупці при виборі житла цікавляться одно- і двокімнатними квартирами, а ось квартири великої площі шукають рідше. Низький попит на три- і чотирикімнатні квартири пояснюється зростанням цін на житлово-комунальні послуги.

Вартість квадратного метру у новобудові Броварів майже вдвічі меша, ніж у столиці. Наприклад, в одному з найбільших житлових комплексів регіону – ЖК “Scandia” однокімнатну квартиру, загальною площею близько 38 кв. м, можна придбати за 380 тисяч гривень, що за нинішнім офіційним курсом НБУ еквівалентно приблизно 15 тисячам доларів. 

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві відновлено роботу бювету, що не працював 6 років

     • 8759 переглядiв