yanukovich-podav-pozov-proti-lutsenka

Янукович подав позов проти Луценка

 • 22638 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. Колишній президент Віктор Янукович подав до Печерського районного суду Києва позов до Генерального прокурора Юрія Луценка про захист честі, гідності і ділової репутації та спростування недостовірної інформації. Про це йдеться у рішенні суду, передає УНН.

Згідно з ухвалою, суд взяв позовну заяву Януковича, яку він подав до суду ще 23 червня, до розгляду. Однак, в ухвалі не вказується, що саме він просить спростувати.

Засідання з розгляду позову екс-президента до генпрокурора призначене на 10:00 13 вересня.

Крім того, суд зобов’язав ГПУ і Луценка протягом 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження подати відзив на позов.

Нагадаємо, 30 липня Оболонський районний суд Києва приступить до судових дебатів між сторонами процесу у справі про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича.

28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив підозру у відеорежимі екс-президенту України Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, та веденні агресивної війни. Тобто злочинах, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Янукович подав позов проти Луценка

     • 22638 переглядiв

    З початку року на водоймах України загинуло 70 дітей

     • 8926 переглядiв

    На Кіровоградщині у річці масово загинула риба

     • 13869 переглядiв