viyskovogo-zaareshtuvali-za-nezakonniy-zbut-zbroyi-na-dnipropetrovschini

Військового заарештували за незаконний збут зброї на Дніпропетровщині

 • 8937 переглядiв

КИЇВ. 3 травня. УНН. На Дніпропетровщині старшому сержанту та його спільнику, яких затримали на збуті вогнепальної зброї та боєприпасів, обрали запобіжний захід. Про це УНН повідомили у прес-службі Військової прокуратури Південного регіону України.

Напередодні травневих свят, 28 квітня 2017 р., суд м. Дніпра обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою військовослужбовцю однієї з військових частин на Дніпропетровщині та його спільнику.

В якості альтернативи обом обвинуваченим судом визначена можливість внесення застави в розмірі 128 тис. грн.
Нагадаємо, у середу, 26 квітня 2017 року слідчими військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону Південного регіону спільно з працівниками ГУ БКОЗ СБ України затримано старшого сержанта та його поплічника, які систематично, без передбаченого законом дозволу, здійснювали збут вогнепальної зброї та бойових припасів.

У затриманих осіб правоохоронцями вилучено 2 автомата АКС, 960 набоїв калібру 5,45, 2 кг тротилу, 2 кг пластиду, 18 капсулів-детонаторів, 31 запал УЗРГМ, 3 запалювальні трубки, 13 електродетонаторів, 17 магазинів до АКС.

Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України, санкцією якої передбачено покарання до семи років позбавлення волі.

Як повідомляв УНН, охоронця столичної фірми, який вигадав власне викрадення, судитимуть.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В Україну прибули 500 учасників Євробачення-2017

     • 7534 переглядiв

    У Києві попрощались з поетом Б.Олійником

     • 10208 переглядiв