v-ukrayini-nemaye-informatsiyi-scho-komus-z-institutu-natspamyati-zaboroneno-vyizd-do-polschi-rozenko

В України немає інформації, що комусь з Інституту нацпам’яті заборонено в’їзд до Польщі – Розенко

 • 14374 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. В України немає на сьогодні офіційної інформації про те, що комусь з представників Інституту національної пам’яті було заборонено в’їзд до Польщі. Про це повідомив УНН віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

“У нас немає жодної інформації про те, що будь-кому з представників Інститут національної пам’яті був заборонений в’їзд до Польщі. У нас був лише факт, що Святославу Шереметі був заборонений в’їзд. Він намагався туди потрапити, це було вісім місяців тому, але йому було заборонено в’їзд. І на сьогодні, і ми вдячні за цей крок, ця заборона була знята і він вже був у Польщі, і вже брав участь у роботах у Грушовичах”, — сказав віце-прем’єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В'ятрович про заборону в'їзду до Польщі: проривати кордон не буду

Розенко ще раз наголосив, що крім випадку зі Святославом Шереметою, немає інформації, що ще комусь з Інститут нацпам’яті заборонили в’їзд до Польщі.

Нагадаємо, у листопаді 2017 року видання Dziennik повідомило, що голову Інституту національної пам’яті України Володимира В’ятровича польська влада позбавила права в’їзду на територію Польщі.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Озброєні одесити напали на львівського таксиста

     • 10310 переглядiв

    У ЄС знову знайшли заражені фіпронілом яйця

     • 8423 переглядiв

    Українка виборола звання чемпіонки світу з пауерліфтингу

     • 14206 переглядiв