v-okupovanomu-mariupoli-chuly-vybukhy-hariache-bulo-u-raioni-bazuvannia-voroha

В окупованому Маріуполі чули вибухи: "гаряче" було у районі базування ворога

 • 18306 переглядiв

В окупованому Маріуполі, Україна, пролунали вибухи, задимлення поблизу російської бази, що спонукало окупаційні війська до передислокації та посилених перевірок.

У тимчасово окупованому Маріуполі сьогодні було чутно вибухи, "гаряче" було у районі базування загарбників поблизу міста, що спонукало окупаційні війська до передислокації та посилених перевірок, повідомили у середу Маріупольській міській раді, пише УНН.

Біля Маріуполя бавовна. Сьогодні в усіх районах окупованого Маріуполя жителі чули вибухи. За попередньою інформацією Маріупольського спротиву, було гаряче в районі щільного базування окупантів під Маріуполем - по лінії с. Шевченко до с. Агробаза

- повідомили у міськраді у Telegram.

Як зазначається, "наразі не зрозуміло, через що був дим - влучання чи впали уламки російського ППО". "Але окупанти терміново розпочали передислокацію та шукати корегувальників.  Зокрема, у центрі міста посилилися перевірки автомобілей", - вказали у мерії.

Пережив дві Світові війни, але не окупацію: росіяни розібрали один із найстаріших навчальних закладів Маріуполя29.04.24, 11:51

Популярні

Новини по темі