v-ekvadori-vykraly-pochesnoho-konsula-velykoi-brytanii

В Еквадорі викрали почесного консула Великої Британії

 • 35904 переглядiв

Почесний консул Великої Британії в Еквадорі Колін Армстронг був викрадений зі своєї ферми невідомими на тлі ескалації насильства, пов'язаного з наркокартелями.

В Еквадорі в місті Лос-Ріос на південному заході країни почесний консул Великої Британії Колін Армстронг був викрадений невідомими. Про це повідомило агентство Reuters, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що дипломата, який також є фермером, викрали рано вранці зі своєї ферми. Ні посольство Великої Британії, ні МЗС Еквадору поки не дали коментарів.

Контекст

Останніми роками Еквадор став центром операцій іноземних і місцевих наркокартелів, які запроваджують режим терору з убивствами, викраданнями людей і вимагання. Ультражорстокі банди контролюють в’язниці та вулиці багатьох міст і портів, де насильство різко зросло.

З 2018 року рівень вбивств у країні зріс у чотири рази – з 6 до 26 на 100 000 жителів. Розташований між Колумбією та Перу, найбільшими у світі виробниками кокаїну, Еквадор у 2021 році вилучив на своїй території рекордну кількість наркотиків у 210 тонн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Агенти ФБР приєдналися до розслідування вбивства кандидата в президенти Еквадору

Лілія Подоляк

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В Еквадорі викрали почесного консула Великої Британії

     • 35904 переглядiв