v-armyansku-vvedut-rezhim-nadzvichaynoyi-situatsiyi-cherez-vikidi-v-krimu

В Армянську введуть режим надзвичайної ситуації через викиди в Криму

 • 9693 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. В Армянську в окупованому Криму введуть режим надзвичайної ситуації після викидів шкідливих речовин на заводі "Кримський титан". Про це в п'ятницю повідомив представник підконтрольного Кремлю МНС Росії на окупованому півострові Олексій Фрідман, передає УНН з посиланням на Крим.Реалії.

"Штабом зараз буде прийматися рішення і рекомендуватися адміністрації міського округу Армянськ ввести режим НС, бо у нас є перевищення гранично допустимої концентрації більше п'яти разів. Це є критерієм введення режиму", - сказав Фрідман, додавши, що режим введуть 14 вересня.

Нагадаємо, у ніч на 24 серпня в районі розташування хімічного підприємства "Кримський титан" на півночі окупованого півострова, що поблизу адмінмежі з материковою частиною України, стався викид невідомої отруйної хімічної речовини, яка, особливо після опадів, утворює на металевих предметах, деревах, дахах будинків і навіть всередині приміщень маслянистий наліт з коричневуватим або жовто-зеленим відтінком.

Голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв заявив, що на заводі "Титанові інвестиції", розташованому в окупованому Криму, сталася техногенна аварія.

Прокуратура АР Крим порушила кримінальну провадження за фактом забруднення отруйними речовинами повітря над північною частиною півострова.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Заступник міністра фінансів виявився лобістом покеру - ЗМІ

     • 11835 переглядiв

    У Сумах внаслідок ДТП постраждали шестеро людей

     • 10251 переглядiв

    Волкер: зустріч із Сурковим поки не планується

     • 9289 переглядiв