uryad-vidilit-185-mln-grn-na-dopomogu-lyudyam-yaki-postrazhdali-vnaslidok-pozhezh-na-luganschini

Уряд виділить 185 млн грн на допомогу людям, які постраждали внаслідок пожеж на Луганщині

 • 11260 переглядiв

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. Кабінет міністрів України спрямує 185 млн грн на допомогу людям, які постраждали внаслідок пожеж на Луганщині. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у своєму Telegram, передає УНН.

"185 млн грн будуть спрямовані на допомогу людям, які постраждали внаслідок пожеж на Луганщині. Щойно уряд підтримав це рішення", - написав Шмигаль.

За його словами, для надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих передбачено по 200 тис. грн; по 50 тис. грн передбачається виділити кожному постраждалому, який отримав тяжкі травми, 30 тисяч — хто отримав травми середньої важкості та 20 тис. грн — травми легкої тяжкості.

"Тим людям, житло яких було зруйноване, — буде виділено по 300 тис. грн на сім’ю, на частковий ремонт — 50 тис. грн", - зазначив Шмигаль.

Нагадаємо, 30 вересня вздовж лінії розмежування на Луганщині виникло 6 масштабних осередків лісових пожеж, згодом їх стало більше. Наразі, за даними поліції, відомо про 11 загиблих та 19 постраждалих внаслідок стихії. В ООС причиною назвали ворожі збройні провокації із застосуванням трасуючих куль. Раніше було відкрито 14 проваджень.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд подовжив адаптивний карантин до кінця року

     • 19569 переглядiв

    Українець став чемпіоном Європи з велоспорту серед юніорів

     • 11534 переглядiв

    МЗС хоче відкрити українському бізнесу можливості Алжиру

     • 11836 переглядiв