ukrayina-potrebuye-yevroatlantichnoyi-zlagodzhenosti-l-linkyavichyus

Україна потребує євроатлантичної злагодженості - Л.Лінкявічюс

 • 11578 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Україна сьогодні потребує багатогранної допомоги: економічної, політичної, моральної. Україна потребує євроатлантичної злагодженості. Про це повідомив міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс в ефірі "112 Україна", передає УНН.

"Допомога Україні потрібна сьогодні багатогранна. Не лише економічна політична моральна і не лише європейська допомога, євроатлантична злагодженість дуже потрібна. Такий період вирішальний, щоб зберегти те, що створили, те, що намітили. І це не так легко дається, але ми повинні робити все можливе аби це було", - повідомив він.

Також, Л.Лінкявічюс відзначив, що побувавши у Авдіївці, він отримав беззаперечні докази агресії РФ. Це стане однією із причин продовження санкцій щодо Росії, повідомив він.

"Нам потрібні факти, коли використовується тяжка техніка, озброєння. Ми знаємо, особливо у Авдіївці, обстрілюються житлові райони, обстрілюються, як ми бачили, із житлових районів Донецька. Дуже багато таких фактів порушень. До речі я це не вперше помічаю. Я був не так давно у Широкино, де під час візиту нашої делегації підірвалось дві міни якраз із забороненого списку озброєння. Такі конкретні приклади мають відкрити очі і нагадати що ми діємо на РФ санкціями, що ми не повинні відступати і тут звісно немає ніякої логіки розмірковувати про це. І я сподіваюсь, що найближчим часом ми приймемо ті рішення, які маємо прийняти, аби продовжити цей натиск", - сказав він.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Литовської Республіки Лінас Лінкявічюс після візиту до Авдіївки заявив, що отримав беззаперечні докази агресії РФ.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Відвідувачам Берлінале розкажуть про в'язнів Кремля

     • 12414 переглядiв

    МЗС з'ясовує причини затримання С.Жадана у Білорусі

     • 16401 переглядiв

    Опубліковані фото нічного обстрілу Красногорівки

     • 11013 переглядiв