ukravtodor-u-semi-oblastyakh-ukrayini-dosi-diyut-obmezhennya-na-rukh-vantazhivok

Укравтодор: у семи областях України досі діють обмеження на рух вантажівок

 • 10888 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. У семи областях України досі діє обмеження на рух великовагового транспорту. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Державне агентство автомобільних доріг України, передає УНН.

"Станом на 8:00 20 грудня 2017 року, існують обмеження на рух великовагового транспорту у 7 областях", - йдеться у повідомленні.

Так, заблокований рух транспорту залишається на автодорозі М-05 Київ – Одеса в районі міста Жашків та на межі Київської і Черкаської областей. Ускладнений проїзд характерний також на автодорозі Р-03 Північно-східний обхід Києва.

Вказано також, що через введення тривалого обмеження (з 6:00 18 грудня) на рух великовагового транспорту через Київ, Служби автомобільних доріг у Рівненській, Житомирській, Кіровоградській, Одеській та Миколаївській областях змушені були також вводити подібні обмеження, аби не накопичувалися вантажівки вздовж основних доріг в напрямку Києва.

Стан покриття на автодорогах державного та місцевого значення у північних, більшості центральних областях місцями засніжений. В решті областей – мокрий.

Повідомляється, що для оперативного забезпечення проїзду в Україні дорожніми організаціями задіяно понад 800 одиниць техніки та понад 1000 працівників.

Нагадаємо, на Одеській трасі утворилися кількакілометрові затори.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Названо фільми, допущені до боротьби за головний "Оскар"

     • 23243 переглядiв

    На Одеській трасі утворилися кількакілометрові затори

     • 13623 переглядiв

    Випуск новин станом на 9 годину 20 грудня

     • 4213 переглядiв

    Для жителів ОРДО відправили 82 тонни гумдопомоги

     • 10499 переглядiв

    Brent торгується на рівні 63,95 дол. за барель

     • 10327 переглядiв