ukrainski-piloty-hotuiutsia-do-keruvannia-vynyshchuvachamy-f-16-u-danii

Українські пілоти готуються до керування винищувачами F-16 у Данії

 • 24040 переглядiв

Українські пілоти тренуються літати на F-16 в Данії, і НАТО оприлюднила відео, яке демонструє їхню підготовку, в той час як Нідерланди надають додаткові винищувачі F-16 для тренувань в Румунії.

НАТО показало відео з тренувань українських пілотів-винищувачів на F-16, яке відбувається на авіабазі ВПС в Данії. Кадри тренування опубліковані на офіційній сторінці НАТО в ютубі, передає УНН.

Деталі

Навчання та тренування, окрім самих пілотів, проходить й технічний персонал, який буде обслуговувати літаки на аеродромах та здійснювати їх підготовку до вильотів.

Пілот з України на позивний Moonfish, який наразі відточує свої навички на F-16, поділився своїми враженнями щодо цих літаків та оцінив їх льотні можливості. За його словами, літак має чудову керованість та потужний двигун, що дає можливість здійснювати швидкі маневри.

Нагадаємо

Військово-повітряні сили Нідерландів передали ще три винищувачі F-16 для Європейського центру підготовки пілотів в Румунії, де зокрема проходять навчання українські пілоти. Один з літаків особисто пілотував командувач ВПС Нідерландів генерал-лейтенант Андре Штейр, разом з ним у кабіні прилетіла міністр оборони Кайса Оллонгрен.

Умєров обговорив надання Україні винищувачів F16 з міністеркою оборони Бельгії10.10.23, 21:09 • [views_338400]

Популярні

Новини по темі

Удар по Одесі: з’явилося відео місця обстрілу

 • 24791 переглядiв

У Херсоні лунають вибухи

 • 63375 переглядiв