uchast-u-konkursi-na-posadi-v-vsu-ta-spetssudakh-berut-653-kandidati-s-kozyakov

Участь у конкурсі на посади у спецсудах ВСУ беруть 653 кандидати – С.Козьяков

 • 7986 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня УНН. Документи для участі у конкурсі на посади у 4 касаційні суди в складі Верховного суду України подали більше 800 кандидатів, з яких до участі в конкурсі допущено 653, повідомив під час прес-конференції голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Сергій Козьяков, передає кореспондент УНН.

"Документи подали трохи більше 800 кандидатів. Документи подавали особисто, в паперовому вигляді… Допущено до участі у конкурсі 653 кандидата", - сказав С.Козьяков.

Він додав, що крім ВСУ, конкурси проводилися в 4 касаційні суди. За його словами конкурс проводився на 120 вакантних посад.

"Не обов'язково, що всі 120 будуть зайняті, це може бути 118 і 11, це вже як комісія вирішить після останнього етапу конкурсу",- уточнив він.

За його словами для участі у конкурсі на посади в Касаційному цивільному суді беруть участь 211 кандидатів, у Касаційному господарському суді - 134, у Касаційному адміністративному суді – 123, у Касаційному кримінальному суді – 185.

При цьому, за даними С.Козьякова серед кандидатів 230 жінок віком від 32 до 62 років, 423 чоловіки віком від 32 до 63 років.

"Наступна процедура, уже вона йде – це спец перевірка",- сказав він, додавши, що її проводитимуть НП, Державна судова адміністрація, НАЗК, НКЦПФР, Головне територіальне управління юстиції у м.Києві, Міносвіти, Департаменти охорони здоров"я облдержадміністрацій, Міноборони.

Як повідомляв УНН, судді ВСУ не бояться конкурсів до оновленого суду.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Правоохоронці вилучили 10 кг бурштину на Рівненщині

     • 7088 переглядiв

    Штрафи за допущення АЧС не набувають розголосу у ЗМІ

     • 5558 переглядiв

    Голова ЄК закликав Facebook і Google боротися з фейковими новинами

     • 6644 переглядiв