u-velikikh-mistakh-investor-pereoriyentuvavsya-na-topovikh-zabudovnikiv-ekspert

У великих містах інвестор переорієнтувався на топових забудовників - експерт

 • 10359 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. Значну роль під час інвестування у первинне житло відіграє репутація та рівень довіри забудовнику. У великих містах інвестори надають перевагу топовим забудовникам. Про це у коментарі УНН сказав експерт з нерухомості Денис Шульга.

"У великих містах України покупець переорієнтувався і довіряє топовим забудовникам. У яких є ім'я, які давно на ринку. У кінці 2014 року - на початку 2015-го був будівельний бум, і дуже багато девелоперських компаній забудовників з'являлося, була банківська криза і люди забирали гроші з банків і вкладали в нерухомість, в основному у новобудови, і тоді масово з'являлося багато житлових комплексів і будівельних компаній", - сказав Д.Шульга.

Він зауважив, що на сьогодні багато цих компаній не витримують конкуренції.

"Сьогодні ці компанії не витримують конкуренцію, і майбутнє у нас за топовими забудовниками, до кого є довіра. У них є свій особистий капітал. Тому що при таких коливаннях ринку компанії, які будують за рахунок людей і оборотних коштів, вони конкуренцію не витримають.

Топові це, скажу вам не з метою реклами, "Київміськбуд" – найвідоміший київський забудовник, який дуже давно на ринку, до нього є довіра. І подібні компанії – Інтергал Буд – львівський забудовник, але давно на ринку Києва з довірою, Укрбуд, Кан, UDP", - сказав експерт.

Нагадаємо, експерти зауважують, що інвестори стають все більш вимогливими до новобудов та ретельніше вивчають репутацію забудовника

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    На Одещині затримано антиукраїнського Інтернет-агітатора

     • 10639 переглядiв

    Україна експортувала до Європи шоколаду на 30,2 млн доларів

     • 10997 переглядiв