u-mariupoli-chetvero-nevidomikh-vidkrili-strilyaninu-po-perekhozhomu

Четверо невідомих відкрили стрілянину по перехожому в Маріуполі

 • 10609 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Поліція у Маріуполі затримала чотирьох молодих чоловіків, яких підозрюють у стрілянині в перехожого. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Донецької області, передає УНН.

"До поліції звернувся мешканець Лівобережного району, який повідомив, що четверо невідомих на автомобілі BMW відкрили по ньому стрільбу з пневматичного пістолету, після чого поїхали в сторону аптеки. По прибуттю наряду патрульної поліції громадянина на місці вже не було, натомість інспектори отримали детальний опис зловмисників та автомобіля, тому поїхали відпрацьовувати прилеглу територію", – йдеться в повідомленні.

Так, на вулиці Київській поліцейські зупинили вказане авто.

"Всередині знаходилися три брати 32-х, 29-ти та 23-х років, а також їхній друг 33-х років. При поверхневій перевірці жодних підозрілих речей у громадян виявлено не було, натомість виникла підозра, що в автомобілі може знаходитись зброя. На місце викликали слідчих, які при понятих провели перевірку автомобіля. В салоні правоохоронці знайшли та вилучили кулі від пневматичного пістолету", – зазначили в поліції.

Чоловіків забрали до Лівобережного відділу поліції.

Нагадаємо, на вулиці Обухівській Святошинського району Києва між чоловіками виник конфлікт, під час якого сталася стрілянина.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Україна за добу закачала у ПСГ 16 млн куб. м газу

     • 9064 переглядiв

    Савченко сьогодні планують перевірити на поліграфі

     • 9107 переглядiв

    Brent подорожчала до 71,71 дол. за барель

     • 9487 переглядiв

    Сьогодні в Україні очікується тепла погода

     • 9924 переглядiв