trener-finlyandiyi-mi-prospali-goli-zbirnoyi-ukrayini

Тренер Фінляндії: ми "проспали" голи збірної України

 • 11395 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Головний наставник збірної Фінляндії з футболу Маркку Канерва визнав кілька грубих помилок у матчі відбору Мундіалю-2018 проти України (1:2), передає УНН з посиланням на сайт УЄФА.

"Наша гра якісно відрізнялася від попередніх матчів цієї кваліфікації. Ми краще контролювали м'яч, хоча все одно не змогли уникнути неточності в декількох моментах. Особливо це стосується тих епізодів, коли гості забивали в наші ворота - ми просто проспали їх, що і вирішило долю зустрічі. Дуже прикро", - розпочав рульовий скандинавів.

Окрім того, М.Канерва назвав більш кращим підбір гравців у "жовто-блакитних": "зрозуміло, що суперник мав більш класним набором футболістів. Саме завдяки індивідуальним діям збірної України і вдалося виграти цю зустріч. Нам же приємно, що ми нарешті теж забили гол. Це позитивний сигнал. В цілому ж я задоволений і тим, як ми відіграли в обороні, хоча, повторюся, без грубих помилок не обійшлося".

Як повідомляв УНН, головний тренер збірної України Андрій Шевченко заявив, що його підопічні залишили всі сили на футбольному полі.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Тренер Фінляндії: ми "проспали" голи збірної України

     • 11395 переглядiв

    Бойовики приховують інформацію про свої втрати – розвідка

     • 8165 переглядiв

    Президент підписав закон про заборону георгіївської стрічки

     • 19052 переглядiв

    У Москві затримали опозиціонера О.Навального

     • 10572 переглядiв

    Маршрутка в'їхала в електроопору в Луцьку, 12 людей травмовані

     • 8873 переглядiв